skip to Main Content
slider-home

Manum betekend “hand” in het latijn

Manum bewindvoering  staat voor  kwaliteit, open communicatie en samenwerking. We willen een “helpende hand” bieden aan cliënten die zelf hun financiën niet meer kunnen beheren.

Kennis en ervaring

Manum bewindvoering is opgericht door Petra Mallo en is gevestigd in Nijmegen.

“Ik werk al ruim 12 jaar als allround klantmanager op de afdeling Sociale zaken van diverse gemeentes. Vanuit mijn functie als klantmanager Sociale Zaken, kwam ik regelmatig in aanraking met cliënten die hun financiën niet (meer) zelf konden regelen , met alle gevolgen van dien.

k ben mij er bewust van geworden dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om alle financiële zaken op orde te hebben. Ik heb besloten mijn kennis en werkervaring te gebruiken om anderen hierin te ondersteunen.

Ik heb de HBO-opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond. In het voorjaar 2013 heb ik de opleiding tot bewindvoerder afgerond  en ik zal jaarlijks de vereiste educatie blijven volgen. Ik heb een uitgebreide kennis van de sociale kaart en de diverse (inkomens)regelingen.

AANMELDING

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt gekeken wat uw situatie is en wat wij voor u kunnen betekenen. In dit gesprek krijgt u ook uitleg wat beschermingsbewind inhoudt en de werkwijze van Manum bewindvoering.

Back To Top